hvordan vinkasser

Vinkasser er en god måde at holde vin på

Vinkasser har et dårligt ry. Det skyldes, at når de fleste af os hører, at vi skal serveres vin fra en kasse, vender vores minder straks tilbage til en tidligere tid i vores drikke rejse, højst sandsynligt college og til en kasse med Franzia og et spil kaldet slap posen.

hvordan vinkasser

Hvis din eksponering for boksede vin bogstaveligt talt rippede blæren ud af kassen og skiftes, så du tørrer indholdet indeni, mens du også drikker, er det ikke svært at se, hvorfor du ikke ville have stor respekt for vin serveret ud af denne type container senere hen. Tværtimod sansede en sandsynlig første oplevelse med vin i en flaske sandsynligvis det fra din forældres fryseskab, for at genskabe indholdet i din kælder inden du spillede et spil, hvor du og en flok af dine pimpled-faced venner sad i en cirkel, spinding den tomme flaske rundt på jorden med håb om at lande et kys eller to. I det mindste med flasken var der en smule romantik involveret, alt det, der kommer fra at spille slap, er posen beklager.

Men minder om morgenen efter og billige vinpynt bør ikke slukke dig for vinkasser, for når det er godt, er boks vin virkelig fantastisk.

Vinkasser er en pæn måde at lever dine flasker på

Du kender de nætter, når du har haft en lang arbejdsdag, og alt hvad du vil, er et glas vin, men du vil ikke forstyrre åbningen og føle dig tvunget til at drikke en hel flaske? Bokset vin kommer dig til undsætning. Hvad med når du har en opskrift, der kræver kun en kop hvid eller rød? Der er boks vin igen for at redde dagen. Hvad gør vinkasser så fantastisk, er at hvert glas hældes, er som at åbne en ny flaske.

Da vinkasser blev opfundet i Australien i 1960’erne – er de aussies ansvarlige for både æsken og populariseringen af ​​skruehætten – teknologien var oprindeligt beregnet til at betjene dette behov for Penfolds, der sponsorerede forskningen. Virksomheden var på udkig efter en måde at sælge sin indgangsvine til en lavere pris, samtidig med at forbrugerne stillede den kvalitet, de var kommet til at forvente – boksvin til undsætning! Når vin er forseglet inde i den tryksatte taske, der sidder inde i kassen, skabes der en lufttæt forsegling, der gør det muligt for vin at komme ud, men ingen luft at komme ind. Ved at opretholde en lufttæt forsegling, er hvert glas hældt ud af tuden som at poppe en ny flaske vin, så der er ingen frygt for at åbne en kasse og bekymre sig for at det kan ødelægge senere, så længe du holder kassen i køleskabet og afslutter indholdet ca. en måned efter åbningen.

Find de vinkasser du skal bruge hos os

Hvor vinkasser gik galt, er, da den overkommelige emballage medførte, at mange virksomheder satte mindre end stjernernes indhold inde. Da vinkasser emballage blot er pap og plastikblære, har den et lavt kulstoffodaftryk, men disse materialer betyder også, at det er virkelig billigt at producere, og når virksomheder ofte støder på et billigt fartøj, lukker de op med at sætte deres billigste indhold inde i dem. Og således har vi, hvordan vinkasser blev ødelagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.