bedste gardinbussen odense

Vi har også en butik her i Odense hvor vi sælger gardiner

Overvej formålet med, at dine gardiner skal tjene i et givet rum. Vil de give et stænk af farve? Privatliv? Mørke? Varme? Alle de ovenstående? Foretrukne paneler giver dig mulighed for at styre temperaturen i rummet samt mængden af ​​lys, der filtrerer igennem. En grundlæggende bomuldsfodring beskytter stoffet lidt, mens det stadig tillader noget lys at filtrere igennem; en mere isolerende foring hjælper med at holde dit hjem varmere om vinteren og køligere om sommeren, og en blackoutforing er ideel til soveværelser, fordi det ikke tillader noget lys at filtrere igennem.

Tænk lang og hårdt på, hvilken farve og mønster der skal bruges. Gardiner optager en stor mængde visuel plads og vil have en stor indvirkning på udseendet af dit værelse. For at vælge den rigtige farve, bed om en farveprøve af de stoffer, du overvejer. Tag dem ind i værelset du dekorerer, og hold dem op mod sofaer, puder og vægge. Hvis du vil, båndstrimler til væggen og leve med det et stykke tid, før du træffer en endelig beslutning.

Gardiner er til at finde i Odense

Skim ikke på størrelse; Gardiner skal altid være mindst dobbelt bredden af ​​vinduet, selvom de bliver trukket mest af tiden. Det er også vigtigt, at de er lange nok. For et rigt og elegant udseende kan de pudse på gulvet, og for et mere strømlinet og rent udseende kan de skumme gulvet. Kort gardiner bør børste vindueskarme. Hvis du køber købte paneler (i modsætning til at have dem skræddersyet), er det bedre at købe dem for længe og derefter få dem til at hemmed.

Glem ikke hardware. Gardin stænger og finials bør “matche” stoffet. Tyngre gardiner som velvets bør være på store og lidt dekorative stænger, mens lys silke og sheers kan sidde på lette og mere lækkert stænger. Når det er sagt, bør de også “matche” resten af ​​rummet. Sørg for at de forbinder til noget i rummet. For eksempel, hvis du har Lucite lamper eller stole, kan en Lucite draperi stang være i orden.

Overvej stof muligheder for dine særlige behov. Bomuld er alsidig og let at rengøre; fløjl er luksuriøst og privat, men kan være lidt tungt for nogle værelser; sheers er lyse og yndefulde, men giver ikke meget i vejen for privatlivets fred, og uld er tung, men stærk nok til at holde udsmykninger som kvaster og frynser.

Gardiner er gode her i Odense

Glem ikke finalerne. Det kan virke som en lille ting, men finials i enden af ​​din gardinestang kan give det perfekte finish. Husk, et stort værelse handler om detaljerne.

Gør shop rundt. Når du har besluttet dig for farve, længde, stof og stil på gardinerne, kan du se online eller personligt på forskellige forretninger og butikker. Du kan opleve, at du kan spare penge ved at købe fra diskounter eller afsætningsmuligheder. Se mere her bedste gardinbussen odense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.