Skal jeg vælge en boxmadras eller en foundation?

Kassefjedre kan ikke ligne meget, men de kan være en vigtig del af en seng. De støtter din madras og vil forhindre og holde din seng behagelig. Når du begynder at synke, vågner du med smerter og smerter. Så glem ikke boksfjedre – men du behøver måske ikke altid en.

HVAD ER EN BOX SPRING?

boxmadrasNavnet gør ikke det bedste arbejde i beskrivelse af funktionen. Målet med en kassefjeder er at hjælpe sengen med at absorbere din kropsvægt og støtte madrassen selv. En kassefjeder består normalt af en træramme med enten fjedre eller metalstænger, der skaber en solid, jævn base, der stadig har noget at give. De fleste boksfjedre er ni cm lange, men højden og konstruktionen kan variere. Kassefjedre placeres typisk oven på en metalbund og under boxmadrassen. Dette gør det også lettere at komme ind og ud af sengen mens du absorberer stød og reducerer slid på din madras. Ved hjælp af en kasse fjedre hæver højden af ​​din seng til et mere behageligt niveau, giver støtte, og kan øge levetiden på din madras og holde din seng robust. Du skal udskifte en kasse fjedre, når du udskifter din madras hver otte til ti år, da de kan blive slidt og nedbrudt over tid.

Forskellige typer af boksefjeder

Med alle de fordele, vi lærer om at få bedre søvn, er der en bred vifte af box-spring-muligheder på markedet, der forsøger at forbedre din bed-seng-oplevelse. Du kan få en med mere tæt pakket spoler eller vælge en type lavet af naturlige materialer. Hvis du har en tykkere, højere boxmadras (eller en tyndere, mindre en), kan du få en kassefjeder i forskellige højder for at få din seng til det niveau, du kan lide. Lavprofilkassefjedre måler normalt omkring 5 tommer, men skal give dig den samme støtte.

Nogle produkter med navnet er udelukkende lavet af metal eller træ, så de tilbyder ikke den samme spring som en version med fjedre. De giver dig stadig støtte og højde, så det kan være et godt valg for dem, der kan lide en mere fast søvn. Hvis du har en split seng, hvilket betyder at du og din partner har separate fundamenter og madrasser, kan du stadig finde boksfjedre, så de passer. Tro det eller ej, der er mange muligheder derude for at få dig den perfekte seng!

Hvornår har jeg brug for en boks fjedreet?

Boksfjedre er vigtige, men du har måske en seng, der ikke har brug for dem. Når du bruger en sengramme, kræves der en kassefjeder for din boxmadras at sidde på. Traditionelle sengestole blev designet til en kasse fjedre at hvile på for at støtte madrassen. Hvis du ikke har en seng ramme, og bare har din madras på gulvet, kan du stadig overveje at tilføje en kasse fjedre. Dette vil give bedre støtte, bedre komfort og øge madrassens levetid.

Hvilken materiale er det bedste?

Der er nogle senge, der ikke kræver en kasse fjedre, ligesom platforms senge. Platformsenge, som deres navn siger, har en base indbygget i designet, så boxmadrassen kan ligge helt på toppen. Støtten kan være et slatsystem, trådnet eller et solidt dæk. Kontroller det fine print, fordi nogle senge måske kalder sig en platform, men stadig kræver en ekstra støtte (som et bord) for at holde din madras op. For eksempel kan en platforms seng med skuffer indbygget muligvis ikke indeholde tilstrækkelig madrasstøtte.

Du behøver heller ikke en kassefjeder, når du bruger en justerbar seng. Kassefjedre bøjes ikke, så de fungerer ikke med de bevægelige dele af disse elektroniske baser.

Hvis du ikke bruger en kasse, kan det betyde, at der ikke er så meget give eller fundament under din madras, og at den samlede højde måske er lavere. Det er en god idé at gennemse bundhøjden af ​​enhver seng, du ønsker at købe, og sørg for, at det kombineret med dit boxmadrass er stort nok til dine behov. Hvis du vælger et søvnsystem, der ikke behøver en kasse fjedre, kan det eliminere en ekstra besvær og bekostning ved at købe en ny seng, og mange mennesker bemærker ikke meget forskel i deres søvn. Så længe der er tilstrækkelig støtte under madrassen, bør det stadig hjælpe med at udvide levetiden på din madras.

Ligesom at have den rigtige sengestel og boxmadras, kan du vælge den perfekte støtte til din seng, så du får hele forskellen i at få bedre søvn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.