finder massagebrikse

Massagebrikse er gode at have a mange grunde

Massagebrikse vil være din ideelle arbejdskammerat, hvis du tilbyder hjemmetjenester. Jeg leder efter et billigt bord eller en pladsbesparende option Når du køber bærbare borde, er det første, du bemærker, de to hovedtyper fremstillet af træ og aluminium. Begge er designet til at have samme styrke og maksimal arbejdskapacitet. Alle modellerne, som vi sælger, er designet til at give nem indstilling af højden og fremragende stabilitet, ja stadig letvægt.

LAVE OMKOSTNINGSBARTE TABELLER

Prisen er altid en god grund. Hvis du leder efter din første stretcher, er de billigste bærbare borde. De er et fremragende valg til hjemmebryg og for dem, der ikke kan investere for meget til at starte din egen klinik. Du vil bemærke, at de opfylder deres funktion og med stor kvalitet.

Bærbare Tabeller Målinger-

Vores massagebrikse er klassificeret 3 størrelser til dine specifikke behov. Den ideelle måling for dig kan bestemmes fysisk lagerplads tilgængelig og vægten, hvis vi skal transportere det bærbare bord for at besøge kundernes krav.

Massagebrikse skal være i forskellige størrelser

M – Består af borde – 180-182x60cm

L – Består af borde – 186x66cm

XL – Består af borde – 194x70cm som Shiatsu – Vi har specifikke Shiatsu behandling senge med de mål, der passer til disse terapier, især med hensyn til ekstra højde og bredde.

Som ayurveda – Ayurvedabordene udover at være specielt designet til behandlinger, der ombrydes af formen og styrken af ​​dets polstring, er foranstaltninger, som adskiller sig fra resten.

Vægte til massagebrikse bestemmes af materialet, tilbehør og målinger. Du finder massagebrikse fra 14,2 kg, 15 kg, 16 kg, 17 kg, 18 kg og 19 kg. Bemærk, at disse områder omfatter nakkestøtten og alt tilbehør.

HLEP MED TRANSPORT

Alle foldebånd er udstyret med en bærepose, der beskytter bordet og hjælper med transport. Til høj brug anbefaler vi en transportvogn, der er specifik for disse borde. Du kan finde alt fra vogne til at transportere hjulvogne til flere trin i vores sektion Massage Bordvogne

ENDORSEMENTS AND ACCESSORIES

Blandt de foldende stretchers er tydelig differentiering med hensyn til antallet af mobile ryglæn. Disse sikkerhedskopier skal hjælpe med at hæve og regulere 1, 2 sektionstabeller.

Massagebrikse er gode at have i din klinik

ELITE FOLDING TABLES: FOAM HIGH DENSITY

Vi sagde tidligere, hvor vigtigt det er patientens trøst, i dette tilfælde vil ELITE-sortimentet have et plus. ELITE-strækkerne er udstyret med et polstret skum med høj densitet og polyurethan betrukket med høj kvalitet. Dette er en forskel, som fagfolk værdsætter for deres oplevelse og forlænger tabellernes levetid.

En pakke, der har det hele for startere: fysioterapi kit

De fleste elever i Fysioterapi har fælles behov, de har brug for både produkter og udstyr samt bordet til en overkommelig pris. Baseret på dette behov har vi skabt Fysioterapipakken til studerende, der omfatter basale produkter, der er nødvendige af fysioterapeuter, neuromuskulær bandage, elektrostimulator plus flere ting, du kan tjekke ind i Fysioterapipakke til studerende. meget konkurrencedygtig pirce, der kan overholde enhver professionel eller kunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.