mår på loftet lyd

Hvorfor søger mår op på loftet?

Da det er et meget almindeligt problem, har jeg her en rådgivningsartikel med billeder om, hvordan man får mår ud af loftet. Læs venligst denne vejledning – en mår på loftet eller hus er næsten helt sikkert en kvinde med et kuld af unge. Jobbet er ofte komplekst, og det værste du kan gøre, er simpelthen at sætte en burfælde ned på jorden.

Måre er en af ​​de mest almindelige skadedyr. De har tilpasset sig til at leve med mennesker. De har lært, at skraldespande og skraldespande er fremragende kilder til mad, og at huse er fremragende habitat. En moder mår vil ofte rive et hul i et tag for at få adgang til et loft, hvor de vil gøre noget rod og meget støj. Hvis du har en mår på loftet lyd, kommer det til at gøre et stort rod og efterlader en masse fedtstoffer. Klik her for billeder af mår. De er stærke dyr, og når de er på loftet, slipper de ofte isoleringspapir, rive åbne kanaler, rive isolering fra rør osv. Her er nogle billeder af: måre skader inde på loftet. De vil søge hårdt for mad og har en tendens til at tippe over skraldespande, raiding skraldespande og stjæle sød mad. De vil ofte bryde ind i en afskærmet veranda for at få dyrefoder. Det er almindeligt for måre at poop i en swimmingpool. De bærer en række parasitter og sygdomme, som kan påvirke mennesker eller kæledyr.

Hvorfor får du mår på loftet

Mår er nemme at genkende med deres karakteristiske sorte maske og ringede hale. Voksne spænder fra 10 pund på op, med nogle når over 40 pund. De kan leve op til 12 år i naturen, selvom det gennemsnitlige liv spænder gennemsnitligt tættere på 5-6 år. Mår kompis om vinteren, omkring december, og hunnerne giver et gennemsnit på 3-5 unge. En moder mår er meget beskyttende af sit kuld på 3-5 unge, som regel født i forårstiden. Ligesom mange pattedyr er de primært natlige, selv om nogle mennesker får øje på dem om dagen, ofte når de er på udkig efter mad. De er omnivorer, og vil spise næsten alt, hvad de kan få de smarte hænder på.

De er meget almindelige dyr, især i byområder. De er velegnede til overlevelse i byer. De er fremragende klatrere, og de har meget smarte hænder. De er også stærke, og de udforsker ofte, rive nye områder op for at søge mad og ly. De kan godt lide at dø i træer, men de elsker at dø i loftsrum.

De er en fælles bærer af rabies, en potentielt dødelig sygdom. De bærer også hundeafstødning, som kan dræbe din hund. Deres afføring kan indeholde måre orm, hvis spor mennesker kan indånde og blive alvorligt smittet af, så det er vigtigt at indfange mår ved hjælp af menneskelige levesteder. Klik på billedet til venstre for at besøge Rabies Control Website for mere information om denne sygdom.

Er en mår farlig

Hvordan får jeg MÅR? Det eneste rigtige middel til at slippe af med mår er gennem fangst og fjernelse af dyrene og udelukkelsesreparationer for at holde dem ude i fremtiden. Hvis du har mår på loftet, er det vigtigt, at dyrelivsoperatøren søger efter et kuld af måre, og fjern dem med hånden inden fangst og fjernelse af kvindelig mår. Hvis det bare er mår udenfor, der forårsager problemer, kan de fanges og fjernes, men pas på, de vil ofte grave og gribe noget inden for et par centimeter af burfælden. Der er også nogle dødelige vaskebjælker fælder, men de bruges ikke ofte eller endda lovlige i alle stater. Her er nogle oplysninger om, hvordan man fælder en mår og nogle flere oplysninger, herunder vaskebjælkeopsætnings tips.

Jeg har også nogle yderligere oplysninger og billeder om hvordan man slippe af mår på loftet og huset, gården, træet, taget, hvilket ofte er en meget vanskelig og kompleks proces til dyrelivskontrol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.