karneval

Hvordan starter man en blog om karneval

En blog om karneval er en online begivenhed, hvor bloggere kommer sammen for at skrive om et bestemt tema eller emne. (Wiki) I en nøddeskal,

Værtsstedet for blogkarnevalet opretter en blogpost, der beskriver temaet eller emnet, retningslinjerne og en deadline.

Bloggere, der ønsker at deltage, skal offentliggøre en blogpost på deres egne side, der passer til temaet eller emnet, link tilbage til værtens blogindlæg og sende deres indlæg inden fristens udløb. Værten linker derefter til alle de blogindlæg, der opfylder retningslinjerne for karnevalet. Men hold forbindelsen inden for Google TOS. Her er mit synspunkt: Hvorfor skal du bruge et nofollow-tag Så hvad er det for mig? Trafik og flere besøgende …

Blogkarnevaler har mange fordele for både – deltagere og værten.

Deltagere: Til at begynde med får bloggere, der deltager i blogkarnevalet, trafik fra nye publikum, som lærer om blogkarnevalet fra en blog og derefter fortsætter med at læse indlæg fra andre blogs i karnevalet. Nye bloggere får chancen for at blive en del af et netværk af etablerede blogs inden for en bestemt niche. Andre bloggere i karnevalet vil sandsynligvis bruge lidt tid på at besøge de andre blogs for at læse deres indhold og engagere sig i diskussionen, øge hver blogs trafik og kommentarer.

Host: Værten af ​​blogkarnevalet vil få yderligere fordele. Først vil de få mange links tilbage til deres oprindelige indlæg. De vil også få trafik fra hver af de deltagende bloggere fra dem, der søger at læse alle de indsendte indlæg.

For at opsummere vil din blog få mere eksponering og synlighed.

Hvordan bliver du en del af karnevalet

Det første skridt til at deltage i et blogkarneval er at finde en i din niche. Google er et godt sted at starte med at søge efter nøgleord i din niche plus sætningen blog karneval i citater. Du vil gerne indsnævre din søgning ved at bruge boksen Søgeværktøjer og filtrere resultaterne ned til den sidste måned eller sidste år for at finde blogs, der er vært for blog-karnevaler nu.

Herfra vil du enten finde nogle blogkarnevaler, der i øjeblikket er åbne for indlæg, eller dem, der lige er afsluttet. For dem, der lige er afsluttet, vil du se på deres arkiver for at se, hvor ofte de er vært for blog-karnevaler og hvor meget engagement de modtager for deres blog-karnevaler. Du kan også klikke på de indlæg, der blev indsendt for at se, om de har modtaget noget engagement.

Hvis blogkarnivalerne ser ud som om de får en god del trafik eller engagement, skal du se om værten har mulighed for at abonnere på opdateringer på det næste blogkarneval, som du kan deltage i.

Mens du venter på, at det næste blogkarneval begynder, kan du investere tid i at oprette et forhold til værten ved at kommentere deres andre blogindlæg og netværk med dem på sociale medier. Dette vil sikre, at værten vil lægge mærke til din blogindgivelse og forhåbentlig sikre, at den accepteres i blogkarnevalet.

Hvad er der så specielt ved dette karneval

For blogkarnivaler, der i øjeblikket accepterer indlæg, vil du gerne starte netværk med værten med det samme ved hjælp af ovenstående taktik. Når du er klar til at begynde at arbejde med din indsendelse, skal du være sikker på at du har læst retningslinjerne grundigt. Ting at bemærke i retningslinjerne er følgende.

Hvad er hovedkvarteret eller temaet for blogkarnevalet?

Er der flere emner eller temaer, som du skal gøre krav på eller offentliggøre på en bestemt dato?

Skal stillinger være en vis længde?

Skal stillinger indeholde en bestemt type medier, f.eks. Et brugerdefineret blog header billede, der relaterer til blogkarnevalet?

Skal posten mærkes eller kategoriseres på en bestemt måde?

Hvad skal postlinket tilbage til?

Hvornår skal posten offentliggøres af?

Hvordan skal stillingen indsendes til værten?

I de fleste tilfælde vil blogkarnivaler have et tema at fokusere på. I nogle kan der være flere temaer med mulighed for at skrive flere blogindlæg, der kan indsendes til karnevalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.