teambuilding

Hvad er så godt ved teambuilding lege

“Ikke et andet dumt firmaholdsbygningsspil,” siger den utilfredse medarbejder. Av. Når denne tankegang krydser dine medarbejderssind, kan du stort set smide fordelene ved holdbindingsspil ud af vinduet.

Teambygningsaktiviteter og spil skal være ikke kun uddannelsesmæssige, men også behagelige. De hjælper holdet med at lære om hinanden – hvordan hver person tænker, virker, løser problemer og har det sjovt.

For at opmuntre dit hold til at lære om hinanden uden at høre et kors af groans, er der 13 holdbyggespil, som dit hold vil spille igen og igen:

1. teambuilding spil

Tid: 5-6 minutter

Antal deltagere: En eller flere små grupper

Nødvendige værktøjer: Enhver tilfældig genstand

Regler: Dette er et fantastisk 5-minutters teambuilding spil. Giv et objekt til en person i hver gruppe. En ad gangen skal man gå op foran gruppen og vise en brug for det objekt. Resten af ​​holdet skal gætte hvad spilleren demonstrerer. Demonstratoren kan ikke tale, og demonstrationerne skal være originale, muligvis skøre ideer.

2. Vinder / taber

Tid: 5-6 minutter

Antal deltagere: To eller flere personer

Nødvendige værktøjer: Ingen

Regler: Partner A deler noget negativt, der skete i deres liv med partner B. Det kan være en personlig eller arbejdsrelateret hukommelse, men det skal være sandt. Så diskuterer Partner A den samme oplevelse igen, men fokuserer kun på de positive aspekter. Partner B hjælper med at undersøge sølvbeklædningen af ​​den dårlige oplevelse. Derefter skifter de roller.

Hvad skal man bruge teambuilding lege til

Formål: Deltagerne opdager hvordan man omformulerer negative situationer til at lære erfaringer sammen.

Antal deltagere: Enhver

Nødvendige værktøjer: Ingen

Regler: Denne ene er for dem, der leder efter et stort indendørs holdbygningsspil, der ikke tager meget tid. Før et møde skal hver enkelt gå rundt og dele, hvad de håber at bidrage til mødet med så mange som muligt. Hvis du vil, tilbyder du en pris for den person, der deler med de fleste, og en anden for den person, der med held bidrager med det, de delte.

Formål: Forbedrer produktiviteten og gør deltagerne i tankerne om, hvordan de skal bidrage, snarere end hvad de håber at komme ud af mødet.

Udendørs Teambuilding Games

4. Scavenger Hunt

Tid:> 1 time

Antal deltagere: To eller flere små grupper

Nødvendige værktøjer: Pen og papir

Regler: Bryd gruppen i hold af to eller flere. Lav en liste over klare opgaver for hvert hold at gøre som en gruppe. Opgaver kan omfatte at tage en selfie med en fremmed, tage et billede af en bygning eller objekt omkring kontoret osv. Giv listen til hvert hold sammen med en frist, hvor de skal udfylde alle opgaver. Den, der fuldfører de fleste opgaver, er den hurtigste, vinder! (Du kan endda oprette dit eget punktsystem i henhold til opgaveproblemer, hvis du vil!)

Hjælper det så i sidste ende med teambuilding

Formål: Great teambuilding øvelse, der hjælper med at bryde op kontor klienter ved at opfordre folk til at arbejde med kolleger fra andre hold, afdelinger eller bare sociale kredse.

* Sjov Fakta: På Wrike hostede vi vores egen scavenger-jagt ved hjælp af vores værktøj til at spore opgaverne. Se, hvordan vi brugte Wrike for sjov!

5. Human Knot

Tid: 15 – 30 minutter

Antal deltagere: 8 – 20 personer

Nødvendige værktøjer: Ingen

Regler: Lad alle stå i en cirkel mod hinanden, skulder til skulder. Opdrag alle til at sætte deres højre hånd ud og tag en tilfældig hånd af nogen på tværs af dem. Så fortæl dem at lægge deres venstre hånd ud og få fat i en anden tilfældig hånd fra en anden person på tværs af cirklen. Inden for en fastsat tidsfrist skal gruppen fjerne armens knude uden at frigive hænderne. Hvis gruppen er for stor, lav flere mindre cirkler og få de separate grupper til at konkurrere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.