chips

Hjemmelavet chips er altid de bedste

Uanset om de er sprøde, saltede, eller krydrede, ved God Housekeeping, er vi nødt til at smage disse snacks! Da der ikke er mangel på chips muligheder hos købmanden, kan det ofte være svært at sige, hvilke der er lækre, hvilke som er nærende og hvilke der er begge! Derfor har vi skuret på hylderne for at teste, smag og anbefale lækre chips, der møder vores standard for godhed.

Alle vores bedste ernæringslaboratorier er smag og smag, der tilfredsstiller trang til den gammeldags kartoffel-smag og sprødhed, brug kvalitet, enkle ingredienser og er solid nok til at lave snack uden bekymring, så du helt vil komme til at blæse på kalorier (de er bare overbærende nok til at knuse cravings i en 1 ounce servering!). Her er vores førstevalg, vi giver nogle tips til hvad du skal kigge efter, når du handler snack-midtgangen og hvordan du undgår dårlig chips krav, der kan være forvirrende.

Pr. Servering bør chips være på omkring 200 kalorier, have mindre end 2 g mættet fedt og 200 mg natrium max! Til versioner med tilsat sukker cap det på 2g pr 1 ounce servering. Husk, at traditionelle kartoffelchips skal laves af bare kartofler, vegetabilsk olie og salt.

De bedste kartoffelchips

Better-for-you mærker er ikke altid dem der praler med “40%” eller “50% mindre fedt” på etiketten. Disse kan være lavere i alt fedt, men de kan stadig have lige så meget hjerte usundt mættet fedt som almindelige, hvilket gør dem lidt lavere i kalorier (men ikke nok til at gøre eller ødelægge din ernæringsmæssige kvalitet!). Et andet krav du kan ignorere er “kolesterol fri.” Kartoffelchips lavet med veggieolie vil ikke have noget kostholdskolesterol til at begynde med! Kig efter mærker, der siger “kedel kogt” og / eller “lille batch” på emballagen. Stegeprocessen er lavet i mindre partier og ved en lavere temperatur, som kan bidrage til at maksimere smag-per-chip, og giver en lidt mere næringsrig mulighed, der vil tilfredsstille dig med smagspakket hjertet hed.

Kedel Brand Chips

Disse ting blev håndplukket af vores redaktionelle team, fordi vi elsker dem – og vi håber du gør det også. I dag har affilierede relationer, så vi kan få en lille andel af indtægterne fra dine køb. Varer sælges af forhandleren, ikke i dag.

Deep River Snacks Kedel Kogte Kartoffel Chips, $ 23,04 til 24 fire 2-ounce poser, Amazon

Pas på du ikke blive narret til at tro chips er sunde

Se efter chips, der bruger ægte fødevareingredienser. Der er mange der er syntetiske, og som faktisk ikke er mad. Hvad skal du være forsigtig med? Smagsfulde chips, der er signifikant sænkende i fedt, fordi de er “bagt” i stedet for stegt. Selvom det måske lyder bedre for dig, kan disse fyldes med højt forarbejdede ingredienser, herunder tørret kartoffelmel, stivelse, tandkød og emulgeringsmidler, og er ofte meget højere i natrium (400mg mod ca. 150mg) og er mere tilbøjelige til at anvende tilsat sukker for at maksimere smagen.

Nogle er mere næringsrige end andre, men bundlinjen er, hvis du søger for at tilfredsstille en chips krævning, disse kan ikke gøre udskæringen (hvis de ikke er lavet med olie, er der ikke pletter til dine ribber fede at fylde du op!). Vælg bagt hvis du kan lide smagen, ikke fordi de ligner den “sundere” mulighed. Det er ligegyldigt, om du spiser et kalorieindhold med lavere kalorieindhold, hvis det ikke er tilstrækkeligt nok til at stoppe dig fra at spise hele posen, ikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.