fliserens

Gode råd til fliserens

Nogle gange kan hjemmevedligeholdelse virke overvældende. Der er skabe til at organisere og frysere til afrimning. Heldigvis er et af de største og mest mærkbare overflader i dit hjem nemt at holde i lige-ny form. Når du lærer at rengøre fliser og fuger korrekt, vil det ikke føles som sådan en frygtelig opgave at moppe dine gulve.

Har du nogensinde hørt udtrykket, er det bedste forsvar en god forseelse? Nå, men det er især sandt, når det kommer til dit gulv. Den nemmeste måde at rengøre din fliser på, er at slibe dine gulve med en mikrofiberstofmop hver dag. Dette tager kun et par minutter og holder det værste snavs og snavs fra at sidde på dit gulv og opbygge.

Pro Tip: Opret en vane med at feje dine gulve lige efter at du har ryddet op på aftensmadene, på den måde vil det altid ske og bliver en del af din endelige rutine.

Din støvsuger er ikke kun til tæppe. Hvis du har en “Bare Gulv” indstilling på din, skal du tænde den og få alt sandet og gnide dine gulve. Støvsugning er en nem måde at rydde op sand og snavs på. Bare sørg for, at dit vakuum har masser af sugning. Ældre eller billige modeller vil ikke rent faktisk fjerne snavs, de blæser bare det rundt.

Træk vakuummet en eller to gange om ugen, eller når som helst en persons støvler sporer i en bunke snavs.

Hvad kan man ellers gøre for at holde sine fliser rene?

En af grundene til, at støvsugning af dit gulv er vigtigt, fordi snavs faktisk fjernes fra gulvet til og suge op i maskinen. Den mest almindelige fejl villaejere gør, når de renser deres flise og fugemasse, er moping før løst snavs og snavs fjernes. Når du bare vasker, uden at feje eller støvsuge, skaber du rester og flytter snavs rundt – ikke rengøre.

Brug dit stof af stof til at fjerne stoffet for at fjerne det snavsede og snavsede, før du lægger vand på din gulv.

En af de nemmeste måder at fjerne snavs fra dine gulve er med en tør bomuld eller mikrofibermoppe. Meget af tiden, især i lavtrafikområder, behøver dit gulv faktisk ikke en fuld vådmoppe. Bare kør den tørre version over dine fliser og fjern daglig støv og snavs.

Uanset hvad du gør, undgå blegemiddel og andre hårde rengøringsmidler. Selv dem, der er designet til dit hjem, ellers kan ødelægge fugemasse og fliser over tid. Hårde kemikalier er bedst overladt til fagfolk. Spar dig selv penge, gem dine lunger og hold dine gulve friske ved at bruge Fru Grouts fliserens renere opskrift i stedet for blegemiddel eller dyre navnevaremærker.

Brug 3 cent reglen til rensning af dine fliser

6. BRUG MRS. GROUT’S 3-CENT FORMULA FOR FLOOR RENGØRER.

Vores 3-cents (eller mindre) per-brugsformel er, at alle boligejere skal rengøre fliser og fuger regelmæssigt. For at bruge vores rengøringsmiddel skal du have en ren og tom 24 oz. Plastflaske (en enkelt servering saft eller sodavand fungerer fint). Forstået? Store! Følg nu disse trin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.