billige fjerbolde

Fjerboldens historie gennem tiden

Peter von Rüden havde et skibshusshow på Travel ’92 udstillingen i marts 1992. En P.E. lærer, Butor Klára tilfældigvis se dette show og hun kunne lide det meget. Hun er programleder for den ungarske pionerforening. Hun købte en masse bolde og populariserede billige fjerbolde i Pioneer Association. Den første ungarske konkurrence blev afholdt den 29. maj 1993. I løbet af 1993 og 1994 blev der arrangeret flere venlige turneringer. Den 11. marts 1995 blev den ungarske Fjerbolde Association grundlagt i Újszász. Stiftende præsident er Butor Klára, og generalsekretæren er Fehér János. Efter oprettelsen af ​​MLTSZ blev mestersystemet udarbejdet og internationale forbindelser blev udviklet. MLTSZ har organiseret et internationalt mesterskab hvert år siden 1996. Det hedder den ungarske Åben. Udover mesterskabet er elevernes OL blevet organiseret siden 2000.

Hvornår kom fjerbolden til Grækenland?

Fjerbolde spillet blev introduceret i Grækenland af Mr. Jordan Stavridis, der var instruktør af kinesisk kampsport, kandidat fra Gymnastik Academy of Martial Arts i Luoyang, i Henan provinsen Folkerepublikken Kina. Hr. Stavridis brugte fjerbolden som grundøvelse af sine elever siden 1986. Ved at praktisere det “spil” blev hans elever refleksiver, koncentration og fart forbedret. Denne nydende måde var helt ukendt til Grækenland dengang.

I 2002 opretter den græske føderation af Fjerbolde og de første græske hold. Han kommer i kontakt med ISF og gør Grækenland medlem af International Fjerbolde Federation. Den første græske konkurrence blev afholdt den 18. april 2004.
Historien om fjerbolde i Frankrig startede virkelig i 2002 med Guillaume Destot’s nysgerrighed. Faderen til sin kone, af vietnamesisk oprindelse, havde vist ham, hvordan han lavede pighukker ud af duvefjer og stablede, udskårne bund af plastikflasker. Han spillede dette med sin datter, Guillaume’s kone, kaldet Kim-Da.

Kim-Da havde dog altid spillet det med hænderne frem for fødderne. Guillaume ønskede at finde ud af mere om spillet. På internettet fandt han ikke kun, at spillet blev spillet med fødderne, men også at det udviklede sig i Europa, især Tyskland og Ungarn. Guillaume blev øjeblikkeligt fascineret af dette originale spil. Han ønskede at oprette en klub i Frankrig. Takket være en ven af ​​hans, kom han i kontakt med en forening af vietnamesisk i Frankrig og forenede med deres sportsafdeling for at oprette en fjerbolde-klub.

Første træninger med fjerbolden

De første træningssessioner, var hovedsagelig improviserede og udendørs, de fandt sted sommeren 2002. Guillaume kontaktede tyskerne, og meget snart var Peter von Rüden, Karsten Thilo-Raab og Pasquale Salimbeni venlige nok til at vise franskerne nogle få teknikker. efteråret 2002. Efter nogle få træningssessioner deltog et fransk hold i verdensmesterskabet i Hagen i 2002 sammen med Ungarn, Vietnam, Cambodja, Kina, Taiwan og Finland. Det franske hold var sammensat af Kim-Da Destot-Vong, Anh Mai Chau Van, Yohan Vinchon, Brian Valès, Guillaume Odin og Guillaume Destot. Denne oplevelse var meget værdifuld for franskmændene, som derefter begyndte at organisere sporten hjemme. De brugte udtrykket “da cau”, det vietnamesiske ord for fjerbolde sparking, for at henvise til sporten som en hyldest til vietnameserne, der havde vist sporten til dem. Efter de første vanskeligheder er der skabt flere franske klubber for at opnå træningstid i sportshaller og rekruttere spillere. Idrætens pionerer er Anh Mai Chau Van, Kim-Da Destot-Vong, Anne Bizet, Yohann Vinchon, Guillaume Odin, Brian Valès, Yannick Hougardy, Alexandre Mariottini, Yoram Abitbol, ​​Cédric Manfredi, Samuel Le Bihan, François Grignard , Florent Maurel, og selvfølgelig Guillaume Destot, der grundlagde den første klub og tog det første hold af franske spillere til internationale konkurrencer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.