anlægsgartner

Finde den rigtige anlægsanlægsgartner

anlægsgartner

 

Uanset om din have har brug for et ukrudt fjerne eller en komplet renovering, kan du finde den rigtige anlægsgartner, så du kan opdatere dit grønne rum. Hvilken? Trusted Traders støtter anerkendte og pålidelige anlægsgartnere over hele Storbritannien, som kan arbejde i din have.

Den første ting at overveje er, hvilken slags arbejde du vil lave. Anlægsgartnere tilbyder et stort udvalg af tjenester, afhængigt af deres oplevelsesniveau og træning. Nogle vil specialisere sig i landskabspleje, træoperation eller langsigtet planlægning, og andre fokuserer på generel vedligeholdelse af eksisterende havedesign. Du kan tjekke virksomhedens beskrivelse, fotografier og kundeanmeldelser på Which? Trusted Traders at finde en person eller virksomhed, der udfører den slags havearbejde og havearbejde, du har brug for.

Du vil måske overveje, om din anlægsgartner har en faglig kvalifikation. Der findes mange forskellige ordninger, såsom NVQ, HND, NPTC og RHS. En anlægsgartner med en eller flere af disse kvalifikationer er mere tilbøjelige til at være professionel i deres tilgang til havearbejde som en karriere.

Men der er mere at havearbejde end stykker papir. Din anlægsgartner skal være tilstrækkeligt egnet til at udføre, hvad der kan være hårdt fysisk arbejde, de bør være forsigtige, når man bruger værktøjer og frem for alt bør de være pålidelige.

Altid bede om referencer. Enhver professionel anlægsgartner vil være i stand til at give dig telefonnummeret til en tidligere klient eller skriftlige udtalelser.

Lovkrav i forhold til anlægsanlægsgartner

Anlægsgartnere bør bringe deres egne redskaber. Hvis de bruger dine værktøjer og arbejder regelmæssigt for dig på et bestemt tidspunkt, kan det blive en arbejdsgiver / medarbejderforbindelse, snarere end dem, der giver dig en service. Dette betyder, at du bliver ansvarlig for eventuelle skader, de modtager, mens du bruger dine værktøjer.

Kontroller, om din anlægsgartner har et forsikringscertifikat for offentlig ansvarsforsikring, som dækker eventuelle skader, de har medført for din ejendom. Sikker entreprenør eller CHAS akkreditering og bevis for en DBS-check (Disclosure and Barring Service) er andre gode tegn på en professionel virksomhed.

Få citater til havearbejde

Det er en god idé at få tre citater fra havearbejde og landskabspleje entreprenører.

En anlægsgartner vil sædvanligvis citere til meget små og enkle job, som f.eks. Hækskæring og græsplæning, på telefonen. Du skal fortælle dem om områdets størrelse og arten af ​​arbejdet – for eksempel er hedge eller græsplæne overgroet? Husk at nævne også parkering eller adgangsbegrænsninger.

For de fleste arbejdspladser vil en god anlægsgartner besøge din ejendom. Ingen have er nøjagtig som en anden, og en hurtig undersøgelse vil hjælpe anlægsgartneren ankomme med et præcist citat. Bed om citatet skriftligt og sørg for, at det lister alle dele af arbejdet tilstrækkeligt detaljeret.

Hvor meget koster en anlægsgartner

Du er nødt til at være enig præcis, hvad du vil have din anlægsgartner at gøre. Hvis det er et almindeligt job, skal du fastslå, hvilken dag de skal være der og i hvor lang tid. Du skal også være enig i, hvordan du betaler for varer, de måtte have brug for haven – planter, frø, kompost for eksempel. Vil disse blive dækket af et enkelt gebyr, eller vil de blive specificeret separat?

Du bør også fastslå, hvordan din anlægsgartner foretrækker at blive betalt. Nogle beder om at blive betalt kontant, andre vil acceptere checks eller bankoverførsler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.