træbriketter

Er træbriketter en bedre komfurbrændstof?

I denne serie af blogindlæg, deler vi vores tanker om, hvorfor vi synes det er mere omkostningseffektivt, og hvorfor der er flere langsigtede fordele ved at bruge komprimerede træbriketter i din brændeovn end det egentlige ovntørrede hårdttræ.

Kort sagt, de komprimerede træstykker kan komme i mange former, runde, ottekantede med forskellige prisklasse og ydeevne varierer. I modsætning til brænde er de færdige komprimerede logs produceret produkt og er lavet af træflis eller savsmuld. Navne som bøg, eg eller hårdttræ, kan angive den type træ, der blev brugt til at lave briketterne.

Noget at bemærke er, hvordan komprimerede træbriketter sælges. Træbriketternes værdi måles i vægt og brændværdi. Dybest set bør antallet af logfiler pr. Pakke ikke være din vigtigste funktion, når de beslutter at købe træbriketter. Den 5 log rygsæk kunne lige så godt være 6 kilogram eller 10 kilo. Du skal først lære produktvægten for at bestemme, hvad der er den samlede værdi af købet.

Længere brænd tid end ovntørret træ

En god kvalitet træbrikett (2kg) med fugtighed lav som 6% og høj densitet vil erstatte dig i gennemsnit tre ovn tørrede hårdttræ logs.

Bulkstørrelsen af ​​komprimerede træstammer, som regel et ton, vil langt overstige brændværdien eller varmeværdien end et tilsvarende volumen ovntørret hårdttræ.

Hvorfor er træbriketter bedre end så meget andet brændstof

Når det er sagt, ville det i gennemsnit tage tre håndlagde kubikmeter ovn tørret hårdttræ for at erstatte et enkelt ton HQ træbriketter.

Den korte oversigt. Kan vi ærligt bebrejde nogen for at vælge træbriketter over et stadig fantastisk træbrændstof som ovntørret brænde. Du har lige sparet mere lagerplads

Vil du tage vores ord, hvis vi fortalte, at træbriketterne vil halvere dine opbevaringsbehov?

Ja, det rigtige!

Du kan spare på mere lagerplads ved opbevaring af træbriketter mod traditionelt brænde.

Men hvorfor er det? Nå, med mere brændværdi gemt i en enkelt log generelt, derfor meget mindre bulkier slutproduktet.

På billedet nedenfor kan du se rigtigt 1: 1 forholdet mellem vores 1 ton palle af Eco Briquettes og 2m3 håndstablet brænde.

Hvad med miljøpåvirkninger

Som tilhængere af bæredygtig energi tror vi også på miljøpåvirkninger.

Da vores brænde er bæredygtigt fremstillet og produceret, tror vi stadig, at træbriketterne kan være et bedre eksempel på, hvordan vi får adgang til og bruger naturressourcer i dag.

Hvad er fantastisk med savsmuld som et bypass-produkt, du kan ikke komme til det, medmindre en ny vare er oprettet og med “træaffald” skabt dig nu, kan du begynde at producere savsmuld i en komprimeret træbriketter. Alle savsmuld til vores træbriketter produkter Økologiske briketter og bøg træ logs indsamles fra en nyproduceret træplader, der yderligere vil blive brugt til fremstilling af møbler og konstruktion generelt.

Træbriketter er gode til opvarmning og billige

Ved at forstå processen bag træbriketten, vil den give et helt nyt koncept om, hvordan vi opfatter dette produkt.

Hvad med praktikken

Praktik vil enten gøre eller ødelægge noget produkt. I første omgang vil du bemærke, at håndtering af træbriketter bliver meget renere. Mindre støv på dit tøj og hånd, gør træbriketterne et fremragende valgbrændstofprodukt til personer med allergi overfor støv eller hvis du foretrækker noget rent i dit hus.

Meget hurtigere håndtering også. Husker du, at vi tidligere nævnte lagringspladsen? Færre logs vil skabe mindre arbejde med at flytte dine træbriketter i lageret.

Hvad med at vi afslører for dig den bedste funktion endnu!

Ja, tæt på nul procent askeindhold!

Forestil dig dit første indtryk efter brug af træbriketter med tæt indhold på aske på nul procent. Med et så lavt askevolumen vil du finde mindre arbejde for at rense asken ud og en bonus, lavere skorstensfejer hele året.

Mere at tilføje, fordi træbriketterne er lavet af naturmateriale som træ, kan alle de aske, der forlod, nu genbruges som kompost til din have, eller hvis du foretrækker at genbruge i din brune organiske affaldsbeholder.

Konklusionen

Ved at give hvert træ et andet liv og genvinde det bedste, er vi på kurven for at lære at bruge naturressourcer på en mere bæredygtig måde. Med det sagt tror vi faktisk, at de komprimerede træbriketter er det faste brændstof i dag og i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.