CNC fræsning

CNC-fræsning og hvordan du gør

Lad os antage, at du har en fungerende CNC-maskine, som du lige har erhvervet, men at du ved meget lidt om CNC fræsning. Lad os antage, at det er en mølle, og at du primært vil fokusere på at skære metal. Du er nok klar til at begynde at fræse brugerdefinerede chopper dele, bygge en værktøjsskifter, eller måske opbygge en Colt 1911 pistol. Med CNC fræsning kan du bygge næsten alt, og du kæmper lidt for at komme i gang med dine kæledyrsprojekter.

Men klap lige hesten! Husk, du har lige fået maskinen, og du er en nybegynder. Du er ikke klar til disse projekter endnu.

Hvis du har en ide om, hvordan du laver dine første CNC fræsnings-dele, skal du komme i gang med disse 10 forslag. Hvis du ikke gør det, og vil se hele processen med at udarbejde en del kortlagt i detaljer, tag en pause og læs vores Begynders trin-for-trin guide til fremstilling af CNC-fræsningsdele. Det vil udfylde de dårlige detaljer, du har undret dig over, så er du klar til denne artikel.

Her er 10 ting du bør fokusere på for at maksimere dine chancer for hurtigt at blive vellykket:

1. køb nogle gode cnc fræser

Få ikke pakken af ​​forskellige størrelser af importerede kinesiske fræsere af ubestemt kvalitet. Du har heller ikke brug for de faste grønne unobtanium rumfartøjer fra Men-In-Black-Cutter-Supply. Få bare nogle anstændige fræsere fra en pålidelig kilde, der har rimelige priser som Lakeshore Carbide. Prøv et navne mærke, måske en der er på tilbud.

Hvis du ikke ved, hvad de gode mærker er, så tjek vores End Mill-undersøgelse. Det vil vise dig hvilke mærker der er mest populære og har den højeste kundetilfredshed.

At vide, at du har en rimelig fræser, eliminerer en hel masse variabler, der styrer din succes eller fiasko. Jeg ville også gå med HSS, når du lige er begyndt. Du vil i sidste ende have hårdmetal til mange anvendelser, men HSS er billigere og mere tilgivende. Få dig nogle få størrelser:


– 1/2 ” – 1/4 ” – 3/16 ” Intet mindre på dette stadium, indtil du har lært på mindre sarte kuttere. Køb 2 eller 3 fløjter til aluminium og ca. 4 fløjter til stål. Jeg ville få 3 af hver i hver størrelse til at starte. Du skal bryde

Hvad skal du være opmærksom på når du starter med at CNC fræsning

nogle kuttere, så kom bare over det og vær vant til ideen. Det er en god ting på dette stadium at minde dig om at bære dine sikkerhedsbriller fordi du vil ødelægge nogle fræsere! Mens du er ved det, køb et komplet drejeborssortiment. HSS fra et anstændigt mærke på tilbud, det vil fungere fint. Jeg kan godt lide ideen om at erstatte dem, jeg bryder med kobolt over tid. På den måde opnår mine mest anvendte størrelser højere kvalitet. 2. Få en Decent Vis, et Clamping Kit, og et sæt Parallels Ja, jeg ved, vises er dyrt, men arbejdsplads er meget vigtigt. Få en anstændig Kurt-stil viskestykke til din mølle, det vil være penge brugt på et værdifuldt værktøjstykke, der vil vare i årevis. I min butik har jeg brugt Kurts købt fra eBay, og et par brand spankin ‘nye gletsjer vises. Der er sneaky ting, der fortsætter, når du klemmer et emne i skruen. Hvis du ikke har en god en, vil emnet skifte, og du vil undre dig over, hvad der skete. Du skal bruge en måde at montere din viskestykke på T-pladserne på bordet, så du kan lige så godt få et fastspændingssæt. Ethvert gammelt kit vil gøre. Køb den, der er til salg hos din yndlingsleverandør. Endelig skal du bruge et sæt paralleller, i hvert fald indtil du bliver dygtig til at lave trinkæber. 3. Få dig en misting opsætning til kølevæske og brug det, mens du er paranoid over chip buildup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.