bedste badminton ketcher

Badminton ketcher er til at vælge

Hej! Alle badminton elskere. nu er jeg tilbage med en fantastisk artikel om hvordan man vælger en god badminton ketcher Fuld guide til begynder / mellemliggende / avanceret niveau. Hvis du søger at købe en badminton ketcher, er du sikker på at finde en overflod af ketcher muligheder at vælge imellem.

bedste badminton ketcher

Specielt for begyndere kan dette være en skræmmende opgave bogstaveligt talt. Det er vigtigt for dig at forstå, hvad der gør en badminton ketcher anderledes og måske bedre end den anden. Og vigtigst hvilke badminton ketcher er bedst for dig. Du bør vælge en racket, der passer til dine styrker, og ikke den, som din favorit spiller bruger.

Bemærk: – Dit valg af racket afhænger af, om du vil spille med kontrol eller strøm eller en balance af begge.

Du skal vælge den rigtige racket, så den bliver dit våben til succes i badmintonbanen. Så her er din ultimative guide til “Sådan køber du en Badminton Raquel.” Med ikke mere vent, lad os hoppe lige ind i den.

Efter at have læst denne fulde guide, vil du kunne vælge det rigtige valg af en badminton ketcher. For at skabe din opgave at finde badminton racket lettere, kan du tjekke vores liste over anbefalinger i vores anden artikel –

Top 15 Badminton ketcher af eksperter

som giver dig listen over de bedste badminton ketcher derude, der er sorteret efter begynder / mellemliggende / avanceret niveau.

Badminton ketcher er til at finde men hvilken er den rigtige

Vi vil forklare hver del af en badminton-racket i detaljer. Før du starter nogle vilkår, som du skal forstå, er angivet nedenfor

1. Armkraft

Du kan måske vide det, men for at undgå forvirring nævner jeg dette udtryk her. Armkraft betyder, at din arm genererer potentialet til dit skud.

2. Finger / håndledd strøm

Du kan gætte denne enkelt. Det siger, at evnen til dit skud kommer fra dit håndled.

Forskellige dele af en BADMINTON RACKET:

GREB

Grip størrelse varierer fra G1 til G6, og de fleste rackets leveres med en standard greb størrelse G4. Dette findes i næsten alle badminton ketcher.

G5-grebestørrelsen er primært designet til spillere med små hænder. G1 og G2-grebestørrelser er designet til spillere med relativt større hænder. Mindre grebe størrelser giver mulighed for mere fingerkraft / håndled, mens en større grebstørrelse vil udnytte mere af armen. Standardgrebstørrelserne i tommer for hver type er som følger –

Håndklædestænger er blødere og absorberer sved. Du kan måske prøve denne, hvis du sveder meget. Men de akkumulerer bakterier og skal derfor udskiftes fra tid til anden. De bliver også snavset hurtigt, hvilket kan få din racket til at se snavset ud.

Badminton ketcher skal have et godt greb

Syntetiske greb har dårlig svedabsorptionsevne, men er ikke rodet. Du vil måske foretrække dem, hvis du kan bruge et håndklæde til at rense dine hænder. Syntetiske greb bliver aldrig snavset og behøver ikke hyppige udskiftninger.

VÆGT

De fleste standard badminton ketcher vejer normalt mellem 85-92g (uden streng og greb). Denne vægt refererer til en standardvægtskategori på 3U.

En tung racket (2U / U) betragtes som en power racket, mens en lysracket (3U) giver bedre kontrol end en tung racket.

For nybegyndere anbefales det at bruge lette ketcher, inden de går op til tunge ketcher. Letvægtsketcher er nemmere at styre og dermed perfekt til begyndere. De er også lettere på skuldre og håndled, som hjælper med at levere hurtige servere og nemt at skifte til forskellige slagtilfælde.

Vægten af ​​en racket er klassificeret i følgende kategorier –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Ikaro . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.